Oefenen

Check je verkeerskennis

Ga jij dit schooljaar het VVN theoretisch Verkeersexamen doen? Dan is het belangrijk dat je je goed voorbereidt.  Zo ben je straks helemaal klaar voor het examen!

Maak de oefenexamens

Heb jij goed geoefend met de regels en borden voor het verkeer? Maak dan nu een oefenexamen om te kijken of je er klaar voor bent. 

Oefen voor het VVN praktisch Verkeersexamen

Ga je ook het praktische examen doen? Dan is het belangrijk om op tijd de route te gaan oefenen en alvast te checken of je fiets helemaal in orde is.

Win een kinderfiets van Gazelle

Het is belangrijk dat kinderen oefenen voor het Verkeersexamen. VVN biedt hiervoor verschillende oefentools aan om te zorgen dat het oefenen vooral ook leuk is. Graag horen wij hoe jij met jouw kind oefent zodat wij daar zo goed mogelijk in kunnen ondersteunen. Help jij ons mee om onze oefentools te verbeteren? Wie weet win je met het invullen van de enquête wel de mooie Gazelle kinderfiets!

Ga hier naar de enquête.

Een fietshelm voor je kind? Goed idee!

Áls je valt met de fiets of er gebeurt een ongeluk, dan kan een fietshelm in veel gevallen letsel voorkomen. Veel ouders overwegen daarom om voor hun kind een fietshelm aan te schaffen. Soms loop je daarbij wel tegen wat vragen aan. Wij geven je hier graag een aantal tips.

Hoe gaat het VVN praktisch Verkeersexamen in zijn werk?