Bestellen

VVN Digitaal Verkeersexamen

Het VVN theoretisch Verkeersexamen 2019 is nu te bestellen. Vanaf dit schooljaar bieden we de keuze tussen een digitale en een schriftelijke versie van het VVN theoretisch verkeersexamen.

Het bestellen gaat eenvoudig met het VVN-account waarmee je ook de aantallen voor VVN verkeersmethode opgeeft. Heb je nog geen VVN-account, dan kun je dit aanvragen en direct je bestelling doorgeven. Je geeft de aantallen door en maakt een keuze voor het digitale of schriftelijke VVN theoretisch Verkeersexamen.

Let op: je krijgt geen bevestiging per e-mail, maar kunt wel altijd via je schoolaccount de bestelling bekijken.

 

Prijzen VVN Verkeersexamen

  • Digitaal VVN Verkeersexamen inclusief handleiding en diploma (zelf printen): €3,40 per leerling
  • Schriftelijk VVN Verkeersexamen inclusief diploma: €3,85 per leerling
  • Handleiding schriftelijk Verkeersexamen: €4,70

Het digitaal Verkeersexamen is inclusief handleiding. Voor het schriftelijk Verkeersexamen heb je minimaal 1 handleiding nodig in verband met de antwoorden.

De schriftelijke examens en handleidingen worden vanaf februari uitgeleverd. Bestelt u het digitale Verkeersexamen, dan krijgt u begin februari per e-mail bericht hoe u de bestelde Verkeersexamens kunt koppelen aan uw Basispoort accounts.

In onze webwinkel bieden we daarnaast nog allerlei andere materialen om het organiseren van een Verkeersexamen nog leuker en makkelijker te maken.