Bestellen

Verkeersexamenvragen

Het VVN theoretisch Verkeersexamen bestel je hier eenvoudig via je VVN schoolaccount. Kies eerst of je het Verkeersexamen digitaal of schriftelijk wilt afnemen. Vervolgens geef je het aantal leerlingen op voor het gekozen product.

Let op: kies je voor het schriftelijk Verkeersexamen? Dan heb je ook minimaal 1 handleiding nodig. Je kunt deze ook via deze link bestellen. Voor het digitale Verkeersexamen is dit niet nodig.

Subsidie

In de provincies Gelderland, Groningen, Overijssel en Utrecht betaalt de provincie het theoretisch Verkeersexamen. Ook in een aantal gemeenten en in de Vervoerregio Amsterdam geldt een subsidieregeling. In dat geval plaats je als school zelf de bestelling en geef je de subsidieverstrekker aan in het veld "afwijkend factuuradres". Je kunt daar bijvoorbeeld invullen "Provincie Utrecht". 

Levering verkeersexamens

De schriftelijke examens en handleidingen worden begin maart 2022 uitgeleverd. De licenties voor het digitale Verkeersexamen zijn na bestelling de volgende werkdag beschikbaar in het licentieportaal. Let op: deze moeten door de ICT-coördinator worden gekoppeld aan de juiste groepen/leerlingen, zodat de leerlingen kunnen inloggen via Basispoort. Lees meer over het koppelen van de licenties.

Materialen VVN theoretisch Verkeersexamen 2022

  • Digitaal VVN Verkeersexamen inclusief handleiding en diploma (zelf printen): €3,75 per leerling
  • Schriftelijk VVN Verkeersexamen inclusief diploma: €4,50 per leerling
  • Handleiding schriftelijk Verkeersexamen: €5,50

Voor het schriftelijk Verkeersexamen heb je minimaal 1 handleiding nodig in verband met de antwoorden. Het digitale examen wordt automatisch nagekeken en de antwoorden en resultaten zijn voor de leerkracht in te zien.

Materialen VVN praktisch Verkeersexamen

In onze webwinkel bieden we allerlei andere materialen om het organiseren van een Verkeersexamen nog leuker en makkelijker te maken, zoals

  • Veiligheidshesjes met rugnummers voor de kinderen (set van 25):  € 125,00
  • Hesjes voor de vrijwilligers op de controleposten  (per stuk):  € 5,50
  • Routeborden: (set van 10 borden): € 98,00
  • Fietscheckkaarten (100 kaarten en 100 stickers): € 16,00
  • Spandoek (400x 80): € 37,50

De prijzen zijn vrijgesteld van btw.

In de webwinkel zijn ook presentjes te koop voor de kinderen, zoals sleutelhangers en buttons.