Bestellen

Het VVN theoretisch Verkeersexamen vindt volgend jaar plaats op 27 maart (schoolregio noord), 28 maart 2023 (schoolregio midden), Donderdag 30 maart 2023 (schoolregio zuid). Je kan het VVN theoretisch Verkeersexamen digitaal en schriftelijk afnemen. Hieronder lees je meer over de verschillende materialen en de kosten. Als je nu het examen nu (alvast) bestelt, zijn de materialen gegarandeerd op tijd binnen.

Digitaal theoretisch Verkeersexamen VVN

Schriftelijk theoretisch Verkeersexamen VVN

Materialen VVN theoretisch Verkeersexamen

Kies eerst of je het Verkeersexamen digitaal of schriftelijk wilt afnemen. Vervolgens geef je het aantal leerlingen op voor het gekozen product. Let op: kies je voor het schriftelijk Verkeersexamen? Dan heb je ook minimaal 1 handleiding nodig. Voor het digitale Verkeersexamen is dit niet nodig.

Prijslijst VVN theoretisch Verkeersexamen 2023
Digitaal VVN Verkeersexamen inclusief handleiding en diploma (zelf printen) 3,85 per leerling
Schriftelijk VVN Verkeersexamen inclusief diploma 4,70 per leerling
Handleiding schriftelijk Verkeersexamen 5,75 per groep

Subsidie

In de provincies Gelderland, Groningen, Overijssel, Utrecht en Limburg betaalt de provincie het theoretisch Verkeersexamen. Ook in een aantal gemeenten en in de Vervoerregio Amsterdam geldt een subsidieregeling. In dat geval plaats je als school zelf de bestelling en geef je de subsidieverstrekker aan in het veld "afwijkend factuuradres". Je kunt daar bijvoorbeeld invullen "Provincie Utrecht". 

Examens oefenen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Op de examenwebsite kunnen kinderen op allerlei manieren oefenen voor het verkeersexamen. Maak een oefenexamen of doe thuis of in de klas de verkeersexamenquiz.

Ouder met kind oefenen examen

Wat het VVN theoretisch Verkeersexamen oplevert?

Dat vroegen we Tim Grovenstein die dit jaar met zijn groep 7/8 van de Christelijke Basisschool (CBS) Ichthus te Lelystad het digitale VVN Verkeersexamen heeft gedaan.

Foto CSB Ichthus in Lelystad

Materialen VVN praktisch Verkeersexamen

In onze webwinkel bieden we allerlei andere materialen om het organiseren van een Verkeersexamen nog leuker en makkelijker te maken. De prijzen zijn vrijgesteld van btw. In de webwinkel zijn ook presentjes te koop voor de kinderen, zoals sleutelhangers en buttons.

Prijslijst materialen VVN praktisch Verkeersexamen
Veiligheidshesjes met rugnummers voor de kinderen 125,00 Per set van 25
Hesjes voor de vrijwilligers (per stuk) 5,50 Per stuk
Routeborden: (set van 10 borden): 98,00 Per set van 10
Fietcheckkaarten 16,00 Per set van 100 kaarten en 100 sticker
Spandoek 37,50 Per stuk

Materialen praktisch verkeersexamen

Met een spandoek en een beachflag maak je het extra feestelijk.