Bestellen

Verkeersexamenvragen

Vanaf november 2020 kun je weer de verkeersexamens voor 2021 bestellen.  Ook dit schooljaar bieden we de keuze tussen een digitale en een schriftelijke versie van het VVN theoretisch Verkeersexamen. Bestellingen van het schriftelijk examen worden begin maart uitgeleverd. Licenties voor het digitale examen zijn de volgende werkdag beschikbaar in het licentieportaal en moeten vervolgens worden gekoppeld aan Basispoort.

Het bestellen gaat eenvoudig met het VVN-account waarmee je ook de aantallen voor VVN verkeersmethode opgeeft. Heb je nog geen VVN-account, dan kun je dit aanvragen en direct je bestelling doorgeven. Je geeft de aantallen door en maakt een keuze voor het digitale of schriftelijke VVN theoretisch Verkeersexamen.

In de provincies Gelderland, Groningen, Overijssel en Utrecht betaalt de provincie het theoretisch Verkeersexamen. Ook in een aantal gemeentes geldt een subsidieregeling. In dat geval plaats je als school zelf de bestelling en geef je de subsidieverstrekker aan in het veld "afwijkend factuuradres". Je kunt daar bijvoorbeeld invullen "Provincie Utrecht". 

Prijzen VVN Verkeersexamen 2021

  • Digitaal VVN Verkeersexamen inclusief handleiding en diploma (zelf printen): €3,65 per leerling
  • Schriftelijk VVN Verkeersexamen inclusief diploma: €4,30 per leerling
  • Handleiding schriftelijk Verkeersexamen: €5,20

Het digitaal Verkeersexamen is inclusief handleiding. Voor het schriftelijk Verkeersexamen heb je minimaal 1 handleiding nodig in verband met de antwoorden. Het digitale examen wordt automatisch nagekeken en de antwoorden en resultaten zijn voor de leerkracht in te zien.

Materialen VVN praktisch Verkeersexamen

In onze webwinkel bieden we allerlei andere materialen om het organiseren van een Verkeersexamen nog leuker en makkelijker te maken, zoals

  • Veiligheidshesjes met rugnummers voor de kinderen (set van 25):  € 125,00
  • Hesjes voor de vrijwilligers op de controleposten  (per stuk):  € 5,50
  • Routeborden: (set van 10 borden): € 98,00
  • Fietscheckkaarten (100 kaarten en 100 stickers): € 16,00
  • Spandoek (400x 80): € 37,50

De prijzen zijn inclusief BTW.

In de webwinkel zijn ook presentjes te koop voor de kinderen, zoals sleutelhangers en buttons.

Levering verkeersexamens

De schriftelijke examens en handleidingen worden begin maart uitgeleverd. De licenties voor het digitale Verkeersexamen zijn na bestelling de volgende werkdag beschikbaar in het licentieportaal. Let op: deze moeten door de ICT-coördinator worden gekoppeld aan de juiste groepen/leerlingen, zodat de leerlingen kunnen inloggen via Basispoort. Lees meer over het koppelen van de licenties.