Bestellen

Je kunt het VVN theoretisch Verkeersexamen zowel digitaal als schriftelijk afleggen. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende materialen en de bijbehorende kosten. Na het theoretisch examen stappen veel kinderen op de fiets voor het VVN praktische Verkeersexamen. Op deze pagina vind je informatie over het bestellen van materialen die handig en leuk zijn om tijdens het praktische examen te gebruiken.

Examens 2025

VVN theoretisch Verkeersexamen
Schoolregio noord: maandag 24 maart 2025
Schoolregio midden: dinsdag 25 maart 2025
Schoolregio zuid: donderdag 27 maart 2025

 

Noteer alvast in je agenda

Materialen VVN theoretisch Verkeersexamen

Kies eerst of je het examen digitaal of schriftelijk wilt afnemen. Vervolgens geef je het aantal leerlingen op voor het gekozen product. Let op: kies je voor het schriftelijk examen? Dan heb je ook minimaal één handleiding nodig. Voor het digitale examen is dit niet nodig.

Prijslijst 2025
Digitaal examen, inclusief handleiding en diploma (zelf printen) 4,08 per leerling
Schriftelijk examen, inclusief diploma 4,98 per leerling
Handleiding schriftelijk examen 6,09 per groep

Subsidie

In de provincies Drenthe, Gelderland, Groningen, Overijssel, Utrecht en Limburg betaalt de provincie het theoretisch Verkeersexamen. Ook in een aantal gemeenten en in de Vervoerregio Amsterdam en Zuid-Holland geldt een subsidieregeling. In dat geval plaats je als school zelf de bestelling en geef je de subsidieverstrekker aan in het veld "afwijkend factuuradres". Je kunt daar bijvoorbeeld invullen "Provincie Utrecht". 

Materialen VVN praktisch Verkeersexamen

In onze webwinkel bieden we allerlei materialen om het organiseren van een praktisch examen nog leuker en makkelijker te maken. De prijzen zijn vrijgesteld van btw. In de webwinkel zijn ook presentjes te koop voor de kinderen, zoals sleutelhangers en buttons.

Prijslijst materialen
Veiligheidshesjes met rugnummers voor de kinderen 125,00 Per set van 25
Hesjes voor de vrijwilligers (per stuk) 5,50 Per stuk
Routeborden: (set van 10 borden): 98,00 Per set van 10
Fietcheckkaarten 16,00 Per set van 100 kaarten en 100 sticker
Spandoek 37,50 Per stuk