Vier het examen

Vier het Verkeersexamen!

Flyer Roompot

Het VVN Verkeersexamen is een belangrijke mijlpaal en dat mag gevierd worden! Wij zijn benieuwd hoe jullie, met je klas, het behalen van het verkeersdiploma vieren. Beschrijf hieronder hoe jullie diploma-uitreiking eruit ziet. Organiseer je iets op school? Zijn de ouders erbij? Of wordt er misschien een leuke diploma-uitreiking met meerdere scholen georganiseerd?

Onder de beste inzendingen verloten wij een hele speciale prijs, namelijk een meet&greet met twee professionele wielrenners of ploegleiders van Team Roompot - Nederlandse Loterij, zoals Erik Breukink, Michael Boogerd of Leontien van Moorsel. Zij komen naar jullie school om de diploma’s uit te reiken, wat meer te vertellen over wielrennen en maken met de leerlingen (indien mogelijk) een ererondje door de wijk. Ook zijn er voor de hele klas leuke, sportieve goodiebags te winnen.

Veilig Verkeer Nederland en Team Roompot - Nederlandse Loterij samen voor veilige fietspaden

De fietspaden in grote steden zijn overvol. Vooral in de spits. Met zijn drieën naast elkaar fietsen, zorgt ervoor dat andere fietsers niet kunnen inhalen. Grote groepen amateur- wielrenners die hard over het fietspad rijden, kunnen ervoor zorgen dat andere fietsers daar last van hebben. Dat willen we natuurlijk niet! Veilig Verkeer Nederland en Team Roompot - Nederlandse Loterij willen er samen voor zorgen dat fietsers op alle Nederlandse fietspaden rekening houden met elkaar en elkaar de ruimte gunnen. Of je nou jong of oud bent, fietsen is samenwerken!

Hoe kun je meedoen?

Stuur vóór 10 april onderstaand formulier in, waarbij je zo goed mogelijk beschrijft hoe jullie de diploma- uitreiking vieren. De winnaars worden eind april bekend gemaakt. Iedereen krijgt bericht van ons.

De voorwaarde om deel te nemen is dat de uitreiking plaats vindt na het behalen van het theoretisch en praktisch Verkeersexamen, na 20 april.

Straatnaam + huisnummer