Met je kind oefenen

Kans maken op een Batavusfiets voor u en uw kind?

Veilig Verkeer Nederland wil graag weten wat u onveilig vindt in het verkeer. We willen dit van zoveel mogelijk Nederlanders weten. Dan weten wij wat er leeft, en dus waar we ons het beste op kunnen richten. Daarvoor hebben wij een online vragenlijst uitgezet. Het zou ons enorm helpen als u die wilt invullen. Onder de inzenders verloten we een fiets voor ouder èn kind. Alvast bedankt voor uw waardevolle inbreng en wie weet gaat u er met twee mooie fietsen vandoor!

Samen oefenen met de VVN Verkeersexamenanapp

Bereid je zoon of dochter voor op het VVN praktisch Verkeersexamen met Verkeersexamenapp. Onderzoek samen met je kind welke verkeerssituaties je kind op zijn fietsroute tegenkomt. Oefen die routes en beantwoord vragen over specifieke verkeerssituaties. De app geeft ook tip hoe je je kind kunt coachen in het verkeer.

VVN Panel

In het panel van Veilig Verkeer Nederland kun je je mening geven over allerlei onderwerpen die te maken hebben met verkeer en verkeersveiligheid. Deze informatie gebruiken wij om ons werk af te stemmen op de behoeften in de samenleving en actief de politiek en media te benaderen. Geef je mening over verkeersveiligheid en word lid van het VVN Panel